Om Zodello.se

Vi på Zodello lever med ett brinnande intresse av smarta prylar som ska förenkla vardagen. Butiken grundades 2018 och är ett svenskt företag med säte i Stockholm. Vårt stora fokus ligger i att kunna erbjuda både smarta och roliga prylar på nätet till ett mycket förmånligt pris online. Vårt team jobbar därför noga med att plocka fram handplockade produkter från kända etablerade leverantörer globalt.

Med nyfikenhet studerar vi dagligen nya teknikprodukter och smarta prylar i allt från sociala medier till mässor runt om i Sverige och Europa. Genom att också hålla nära samarbeten med bloggare och frekvent närvaro i sociala medier har vi fått en ovärderlig insyn och förståelse av presenttips. Något som gör att vi kan tillfredsställa alla typer av behov och nivåer med vårt sortiment. 

Historia

Zodello grundades 2018. Vi har många år av erfarenhet inom handel på nätet med presentartiklar. Genom att också driva två av Sveriges främsta butiker inom heminredning på nätet kan vi följa trender och nyheter. Vi ville genom inspiration kunna erbjuda produkter som gör din vardag enklare och roliga till ett mycket förmånligt pris online.

Efter en tid av mycket analys och omvärldsbevakning kunde vi hitta olika stilar som våra kunder önskade. För att hålla ner priserna såg vi till att koppla ihop vår butik med några av de främsta leverantörerna av presentartiklar.

Vision

Visionen hos med Zodello.se är att göra din köpupplevelse enklare och billigare. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett stort och varierande utbud av smarta produkter och presenter i strävan mot en mindre stressig vardag.

Vår långsiktiga vision med Zodello är att bli en ledande aktör i Sverige för smarta prylar och presenttips till rimliga priser online. Att förse våra kunder med ett brett utbud av både funktionella och snygga artiklar.